Kalau anda teringin nak fasih English, boleh belajar Bahasa Inggeris online dengan kami. Kelas dijalankan menggunakan Zoom / Google Meet.

Kelas Bahasa Inggeris Online Ini Khas Untuk Orang Dewasa Yang Faham English, Tapi Bila Speaking: Ayat Berterabur, Grammar Hancur

Dalam proses nak fluent English, kenapa mesti malu? Kami di JomEnglish Academy faham, anda nak sangat cakap smooth dan rasa confident bila bercakap dengan orang. Cuma bila cuba speaking, takut kena kutuk “Teruknya English kau?. Mengadalah, cakap Bahasa Melayu je lah, senang!” Jika dalam hati anda pernah terdetik sebegitu, izinkan kami bantu.

Berapa Harga?

Belajar Bahasa Inggeris Online

Selain  teringin nak fluent speaking English , adakah ini antara masalah yang menghantui anda sehingga baru terdetik mahu cari kelas Bahasa Inggeris online?

Dalam meeting, banyak diam
Segan nak menyampuk bila boss dan kawan-kawan ofis cakap English, takut kena gelak. Tak tahu nak balas apa bila boss minta pendapat.
Lambat naik pangkat
Kalau anda bekerja kerajaan atau swasta, ini mungkin sebab paling utama. Bila tak power English, tak pandai present, mesti susah dapat promotion.
Kurang keyakinan diri
Tengok orang lain semua okay. Kenapa aku tak? Mulalah salahkan diri sendiri.
Malu kena tegur
Bukan tak pernah speaking, tapi malu sangat bila ada orang betulkan kesilapan kita sebut perkataan. Memang frust bila dah cuba speaking, tapi masih salah pronounce.
Asyik salah guna perkataan
Bila kita cuba guna, orang lain blur. Last-last, kita malu sendiri. Lagi teruk, orang lain sengih sebab ingat kita bodoh.
Susah nak close customer
Kalau anda buat bisnes seperti dropship, ejen takaful, ejen insuran, penapis air, online business dan lain-lain, susah sangat nak dapat client kalau tak power English.

Jangan risau, mulai hari ini semua itu akan berubah dalam masa 1 tahun!

Join Kelas Sekarang →

Bayangkan anda dapat fasih dan lancar Bahasa Inggeris setelah belajar secara online

Boleh naik pangkat cepat
Takkanlah boss tak nampak kita perform dan buat kerja kan?
Boleh dapat gaji lebih tinggi
Selalunya, kalau kena promote ke jawatan lebih besar, gaji mesti naik
Boleh dapat lebih banyak customer
Kalau dulu customer tak trust kita, bila dah fasih speaking English, customer mungkin akan rasa lebih selesa.
Boleh increase sales
Makin banyak customer, makin ramai client, makin banyaklah untung kita.
Boleh dapat ramai kawan
Bila dah tak kekok bercakap, kita akan rasa lebih confident dan tunjukkan diri kita yang sebenar.
Boleh dapat jodoh, eh!
Kalau anda masih lagi bujang, mungkinkah ini salah satu cara untuk mendapatkan pasangan yang halal?

Kita semua ada banyak kekurangan. Semoga kita masih sempat belajar Bahasa Inggeris untuk kehidupan yang lebih baik.

Join Kelas Sekarang →

Kini, anda boleh masuk kelas belajar Bahasa Inggeris secara online dengan JomEnglish Academy

Belajar English dari basic. “From Zero to Hero” dalam masa 12 bulan.

Personalized Learning
Setiap pelajar, keupayaannya tak sama. Ada yang cepat tangkap, ada yang slow. Maka, maksud personalized learning di sini ialah guru akan mengajar ikut pace pelajar itu sendiri. Ikut tahap keboleh-upayaan pelajar itu sendiri.
Belajar 1-to-1
Sudah tentu, bila menggunakan konsep personalized learning, kelas akan menjadi seperti private tuition. Kelas adalah secara one-to-one antara pelajar dan guru. Lebih kurang sama dengan personal coaching. Jadi, kalau ada tersalah sebut perkataan atau susun ayat, tak akan ada orang yang akan ketawakan kita.
Masa Yang Fleksibel
Siang kerja, hanya free waktu malam? Tak ada masalah. Sibuk bekerja dan hanya free pada hujung minggu? Tak ada masalah. Anda boleh tentukan masa sendiri dengan guru.
Lebih Privasi
Kadang-kadang, kita tak suka orang lain masuk campur dan ambil tahu hal kita. Lebih-lebih lagi bila baru nak berjinak-jinak semula dengan English. Jadi, belajar secara personal begini akan memberikan keselesaan yang lebih.
Lebih Perhatian
Bukan setakat privasi, malahan anda akan dapat 100% perhatian dari guru. Semua ilmu dari guru akan dicurahkan sepenuhnya pada anda, tak akan berbelah bagi.
Preview Percuma
Kelas percubaan atau trial class kami adalah percuma. Free sahaja, tak perlu bayar apa-apa. Ambil peluang untuk kenal-kenal dengan guru terlebih dahulu. Dapatkan feel, kalau setuju, baru join.

Join Kelas Sekarang →

Kenapa buat kelas belajar Bahasa Inggeris online untuk fluent English?

Kelas English communications

Masa Kecil, Main-main
Kami buat kelas Bahasa Inggeris ini kerana masa kecil, kami belajar English main-main. Cikgua ajar, tak bagi perhatian. Homework, malas buat. Buku, malas baca. Bila suruh bercakap English, melawan.
Dah Kerja, Menyesal
Bila dah masuk alam pekerjaan, baru rasa terduduk. Rupa-rupanya, Bahasa Inggeris itu sangat penting. Menyesal denga kata kawan-kawan yang selalu ejek, kata mengada-ngada bila cuba speaking English.
Jangan Jadi Macam Kami
Kalau ditanya kenapa kami buat kelas belajar Bahasa Inggeris online ini, jawapannya cukup mudah. Kami tidak mahu orang lain melalui kisah seperti kami. Kami tidak mahu anda menyesal seperti kami.
Jangan Bertangguh
Percayalah, rasa tak confident dan kurang keyakinan itu biasa. Bila niat sudah ada, teruskan. Jangan tangguh-tangguh. Izinkan kami cuba sedaya upaya untuk fasih dalam English.

Hubungi Kami Sekarang →

Macam mana kelas English secara online dijalankan?

Belajar Bahasa Inggeris dalam Bahasa Melayu

Pertama sekali, kami perlu tahu tahap penguasaan Bahasa Inggeris anda terlebih dahulu. Semasa preview atau trial class nanti, tenaga pengajar kami akan cuba bersembang dengan anda.

Kenapa nak tahu tahap penguasaan English saya? Adakah untuk gelakkan saya?

Bukan.

Seperti yang diberitahu tadi, tenaga pengajar perlu tahu tahap penguasaan sekarang supaya boleh disesuaikan mengikut tahap penguasaan.

Selepas itu, barulah boleh dikategorikan di tahap mana.

Contohnya:

  • Beginner
  • Intermediate
  • Advance

Sekiranya anda boleh faham dan memang pandai bercakap, tetapi mahu peringkat yang lebih advance lagi, maklumkan pada kami.

Kami juga ada menyediakan pembelajaran untuk:

  • Belajar Bahasa Inggeris dalam Bahasa Melayu (sepenuhnya)
  • Belajar Bahasa Inggeris Perbualan
    • Belajar English conversation
    • Belajar English speaking
  • Belajar Bahasa Inggeris Mudah

Join Kelas Sekarang →

Cara pembelajaran & pengajaran Bahasa Inggeris secara online

Kelas English online Malaysia

Sebelum ini, memang nampak macam pelik bila ambil kelas Bahasa Inggeris online. Namun, dalam tempoh PKP akibat wabak pandemik Coronavirus COVID-19 ini, ia sudah menjadi biasa iaitu new normal. Ramai yang semakin selesa untuk belajar secara atas talian.

Buat masa ini, kami hanya menawarkan kelas English secara online sahaja. Ini bermakna, kami tidak dapat memenuhi kelas persendirian atau personal di rumah.

1. Kelas Persendirian / Personal / Private  (Dewasa)

Sesuai untuk orang yang sudah bekerja, tak kira di sektor swasta atau kerajaan. Juga sangat sesuai untuk yang bekerja sendiri atau sekadar ingin suka-suka belajar sebab dah lama sangat tinggal Bahasa Inggeris.

Bagi yang lebih suka privasi, pasti suka sebegini. Dengan belajar one-to-one, kelas jadi lebih special.

2. Kelas Persendirian / Personal / Private (Remaja)

Untuk kelas Bahasa Inggeris ini, kami cadangkan untuk remaja (dari 13 – 17 tahun) dan dewasa yang  berumur 18 tahun ke atas. Pembelajaran adalah secara persendirian, private atau personal one-to-one. Sangat sesuai untuk dijadikan pembelajaran tambahan untuk Bahasa Inggeris di sekolah.

Bagi remaja yang lebih suka privasi, pasti suka sebegini. Dengan belajar one-to-one, kelas jadi lebih special.

3. Kelas Persendirian / Personal / Private (Kanak-kanak)

Buat masa ini, kami tidak fokus pada kanak-kanak. Walau bagaimanapun, jika ada permintaan untuk kanak-kanak, tidak ada masalah juga. Untuk kanak-kanak yang berumur dari 5-11 tahun, kami akan usaha uruskan.

Tiada kelas berkumpulan (group) dan tiada kelas persendirian di rumah.

Join Kelas Sekarang →

Jadi, kelas Bahasa Ingeris ini sesuai untuk siapa?

Belajar asas Bahasa Inggeris

Sejujurnya, seperti yang kami maklumkan tadi, kami tidak fokus pada tuisyen untuk pelajar sekolah dan kanak-kanak. Ini kerana tuition class untuk kanak-kanak dan remaja untuk belajar Bahasa Inggeris sudah banyak. Kami sebenarnya tidak mahu ke arah itu.

Kami hanya ingin fokuskan kepada golongan dewasa yang mempunyai kriteria berikut:

  • Orang dewasa sibuk dengan kerja, hingga tak ada masa untuk belajar English
  • Individu dewasa yang mahu confident dalam bercakap Bahasa Inggeris
  • Kakitangan kerajaan yang ingin naik pangkat dan nampak bijak berbicara English

Daftar Sekarang →

Lokasi kelas belajar English online (Seluruh Malaysia)

Walaupun kelas dijalankan secara atas talian, kami tetap perlu berurusan dengan ramai tenaga pengajar di seluruh negara. Berikut adalah antara lokasi guru-guru dan lokasi yang kami cover untuk anda belajar Bahasa Inggeris dewasa secara online.

Selangor
Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Gombak, Bangi, Serdang, Ampang, Klang, Puchong, Banting, Batu Caves, Cyberjaya, Damansara, Hulu Langat, Hulu Selangor, Kajang, Kuala Selangor, Rawang, Sabak Bernam, Selayang, Sungai Buloh Alam Impian, Aman Perdana, Ambang Botanic, Ara Damansara, Balakong, Bandar Botanic, Bandar Bukit Raja, Bandar Bukit Tinggi, Bandar Kinrara, Bandar Puteri, Bandar Puteri Klang, Bandar Puteri Puchong, Bandar Saujana Putra, Bandar Sungai Long, Bandar Sunway, Bandar Utama, Batang Berjuntai, Bestari Jaya, Batang Kali, Batu Arang, Beranang, Bukit Antarabangsa, Bukit Beruntung, Bukit Jelutong, Bukit Rahman Putra, Bukit Rotan, Bukit Subang, Cheras, Country Heights, Damansara Damai, Damansara Intan, Damansara Jaya, Damansara Kim, Damansara Perdana, Damansara Utama, Denai Alam, Dengkil, Glenmarie, Jenjarom, Kapar, Kayu Ara, Kelana Jaya, Kerling, Klang, Kota Damansara, Kota Emerald, Kota Kemuning, Kuala Kubu Baru, Kuala Langat, Kuang, Mutiara Damansara, Port Klang, Puchong South, Pulau Indah, Pulau Lumut, Pulau Carey, Pulau Ketam, Puncak Alam, Puncak Jalil, Putra Heights, Rasa, Salak Tinggi, Saujana, Saujana Utama, Sekinchan, Semenyih, Sepang, Serendah, Seri Kembangan, Setia Alam, Setia Eco Park, SierraMas, SS2, Subang Bestari, Subang Heights, Sungai Ayer Tawar, Sungai Besar, Sungai Pelek, TTDI Jaya, Tanjong Karang, Tanjong Sepat, Telok Panglima Garang, Tropicana, Ulu Klang, USJ, USJ Heights, Valencia
Kuala Lumpur
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur KL, Bangsar, Damansara, TTDI, Sri Hartamas, Mont Kiara Bukit Tunku, Keramat, Wangsa Maju, Setiawangsa, Setapak, Gombak, Jalan Klang Lama, Cheras, Kepong, Keramat Ampang Hilir, Bandar Damai Perdana, Bandar Menjalara, Bandar Tasik Selatan, Bangsar South, Batu, Brickfields, Bukit Bintang, Bukit Jalil, Bukit Ledang, Bukit Persekutuan, Bukit Tunku, Cheras, Country Heights, Damansara Heights, Desa Pandan, Desa ParkCity, Desa Petaling, Jalan Ampang, Jalan Ipoh, Jalan Sultan Ismail, Jinjang, Kenny Hills, KLCC, KL Sentral, Kuchai Lama, Mid Valley, Old Klang Road, OUG, Pandah Indah, Pandan Jaya, Pandan Perdana, Pantai, Pekan Batu, Puchong, Salak Selatan, Segambut, Sentul, Seputeh, Serdang, Setia Eco Park, Solaris Dutamas, Sri Damansara, Sri Petaling, Sungai Besi, Sungai Penchala, Taman Desa, Taman Duta, Taman Melawati, Taman Tun Dr Ismail (TTDI), Technology Park Malaysia (TPM), Titiwangsa
Putrajaya
Putrajaya Presint 1, Presint 2, Presint 3, Presint 4, Presint 5, Presint 6, Presint 7, Presint 8, Presint 9, Presint 10, Presint 11, Presint 12, Presint 13, Presint 14, Presint 15, Presint 16, Presint 17, Presint 18, Presint 19, Presint 20
Johor
Johor Bahru, Kulai, Pontian, Kluang, Kota Tinggi, Mersing, Muar, Batu Pahat, Segamat Ayer Baloi, Ayer Hitam, Bakri, Batu Anam, Bekok, Benut, Bukit Gambir, Bukit Pasir, Chaah, Endau, Gelang Patah, Gerisek, Gugusan Felda Taib Andak, Jementah, Kahang, Kampung Kenangan Tun Dr Ismail, Kukup, Labis, Layang Layang, Masai, Mersing, Nusajaya, Pagoh, Paloh, Panchor, Parit Jawa, Parit Raja, Parit Sulong, Pasir Gudang, Pekan Nanas, Pengerang, Permas Jaya, Plentong, Rengam, Rengit, Semerah, Senai, Senggarang, Senibong, Seri Gading, Setia Indah, Setia Tropika, Simpang Renggam, Skudai, Sungai Mati, Tampoi, Tangkak, Ulu Tiram, Yong Peng
Melaka
Melaka, Alor Gajah, Ayer Keroh, Bandar Hilir, Batu Berendam, Jasin, Merlimau Asahan, Bemban, Bukit Beruang, Durian Tunggal, Kuala Linggi, Kuala Sungai Baru, Lubok China, Masjid Tanah, Melaka Tengah, Selandar, Sungai Rambai, Sungai Udang, Tanjong Kling, Ujong Pasir
Negeri Sembilan
Bahau, Gemas, Jelebu, Jempol, Kuala Pilah, Nilai, Port Dickson, Rembau, Seremban, Senawang, Tampin Bandar Baru Serting, Batang Melaka, Batu Kikir, Gemencheh, Johol, Juasseh, Kota, Kuala Klawang, Labu, Lenggeng, Linggi, Mantin, Pasir Panjang, Pedas, Rantau, Rompin, Siliau, Simpang Durian, Simpang Pertang, Sri Menanti, Si Rusa, Tanjong Ipoh
Perak
Ipoh, Tapah, Bagan Datoh, Grik, Bruas, Gopeng, Kuala Kangsar, Taiping, Tanjung Malim, Teuk Intan Ayer Tawar, Bagan Serai, Batu Gajah, Batu Kurau, Behrang Stesen, Beruas, Bidor, Bota, Changkat Jering, Changkat Keruing, Chemor, Chenderiang, Chenderong Balai, Chikus, Enggor, Gerik, Hutan Melintang, Intan, Jeram, Kampar, Kampong Gajah, Kampong Kepayang, Kamunting, Kuala Kurau, Kuala Sepetang, Lahat, Lambor Kanan, Langkap, Lenggong, Lumut, Malim Nawar, Mambang Diawan, Manong, Matang, Menglembu, Padang Rengan, Pangkor, Pantai Remit, Parit, Parit Buntar, Pengkalan Hulu, Pusing, Rantau Panjang, Sauk, Selama, Selekoh, Selinsing, Semanggol, Seri Manjong, Simpang, Sitiawan, Slim River, Sungai Siput, Sungai Sumun, Sungkai, Tanjoing Piandang, Tanjong Rambutan, Tanjong Tualang, Temoh, TLDM Lumut, Trolak, Trong, Ulu Bernam, Ulu Kinta
Kedah
Alor Setar, Sungai Petani, Gurun, Jitra, Kepala Batas, Kulim, Langkawi Ayer Hitam, Baling, Bandar Baharu, Bedong, Bukit Kayu Hitam, Changloon, Guar Chempedak, Karangan, Kodiang, Kota Sarang Semut, Kuala Kedah, Kuala Ketil, Kuala Muda, Kuala Nerang, Kubang Pasu, Kupang, Langgar, Lanas, Merbok, Padang Serai, Padang Terap, Pendang, Pokok Sena, Pulau Langkawi, Serdang, Sik, Simpang Empat, Universiti Utara Malaysia (UUM), Yan
Pulau Pinang
Penang, Georgetown Bayan Lepas, Bukit Mertajam, Butterworth, Kepala Batas, Nibong Tebal, Prai, Permatang Pauh Air Tawar, Alma, Ayer Hitam, Bagan Ajam, Bagan Jermal, Bagan Lalang, Balik Pulau, Bandar Perda, Batu Feringghi, Batu Kawan, Batu Maung, Batu Uban, Bayan Baru, Berapit, Bertam, Bukit Dumbar, Bukit Jambul, Bukit Minyak, Bukit Tambun, Bukit Tengah, Gelugor, Gertak Sanggul, Greenlane, Jawi, Jelutong, Juru, Kubang Semang, Mak Mandin, Minden Heights, Pauh Jaya, Paya Terubong, Penaga, Penang Hill, Penanti, Perai, Permatang Kuching, Permatang Tinggi, Persiaran Gurney, Pulau Betong, Pulau Tikus, Raja Uda, Relau, Scotland, Seberang Jaya, Seberang Perai, Simpang Ampat, Sungai Ara, Sungai Bakap, Sungai Dua, Sungai Jawi, Sungai Nibong, Sungai Pinang, Tanjung Tokong, Tanjung Bungah, Tasek Gelugor, Teluk Bahang, Teluk Kumbar, Universiti Sains Malaysia (USM), Valdor
Perlis
Kangar, Arau Kaki Bukit, Kuala Perlis, Padang Besar, Pauh, Simpang Ampat
Kelantan
Kota Bharu, Gua Musang, Jeli, Machang, Pasir Mas, Pasir Puteh, Tanah Merah, Tumpat Ayer Lanas, Bachok, Cherang Ruku, Dabong, Kem Desa Pahlawan, Ketereh, Kuala Balah, Kok Lanas, Kuala Krai, Melor, Pulai Chondong, Rantau Panjang, Selising, Tawang, Temangan, Wakaf Baru
Terengganu
Kuala Terengganu, Besut, Dungun, Kemaman Hulu Terengganu, Marang, Setiu
Pahang
Kuantan, Kuala Lipis, Temerloh, Bentong, Cameron Highlands, Genting Highlands, Maran, Jerantut, Rompin, Mentakab, Pekan, Raub Balok, Bandar Pusat Jengka, Bandar Tun Abdul Razak, Benta, Bera, Brinchang, Bukit Fraser, Chenor, Damak, Dong, Karak, Kuala Rompin, Lanchang, Lurah Bilut, Mengkarak, Muadzam Shah, Padang Tengku, Ringlet, Sega, Sungai Koyan, Sungai Lembing, Sungai Ruan, Tanah Rata, Triang
Sabah
Kota Kinabalu, Keningau, Kudat, Lahad Datu, Sandakan, Semporna, Tawau Beaufort, Beluran, Bongawan, Kota Belud, Kota Kinabatangan, Kota Marudu, Kunak, Likas, Membakut, Menumbok, Nabawan, Pamol, Papar, Penampang, Pitas, Putatan, Ranau, Sipitang, Tambunan, Tamparuli, Tenom, Tuaran
Sarawak
Kuching, Miri, Bintulu, Kapit, Kota Samarahan, Sarikei, Sibu, Sri Aman Asajaya, Balingian, Baram, Bau, Bekenu, Belaga, Belawai, Betong, Bintangor, Dalat, Daro, Debak, Engkilili, Julau, Kabong, Kanowit, Lawas, Limbang, Lingga, Long Lama, Lubok Antu, Lundu, Lutong, Maradong, Marudi, Matu, Mukah, Nanga Medamit, Niah, Pusa, Roban, Saratok, Sebauh, Sebuyau, Serian, Simunjan, Song, Spaoh, Sandar, Tanjung Kudurong, Tatau
Labuan
Labuan Batu Arang, Batu Manikar, Bebuloh, Belukut, Bukit Kalam, Bukit Kuda, Durian Tunjung, Ganggarak, Merinding, Gersik, Saguking, Jawa, Parit, Kilan, Kilan Pulau Akar, Lajau, Layang-Layangan, Lubok Temiang, Nagalang, Kerupang, Pantai, Patau-Patau 1, Patau-Patau 2, Pohon Batu, Rancha-Rancha, Sungai Bedaun, Sungai Bangat, Sungai Buton, Sungai Keling, Sungai Lada, Sungai Labu, Sungai Miri, Pagar, Tanjung Aru

Join Kelas Sekarang →

Lokasi kelas belajar English dewasa (Seluruh Dunia)

Denga adanya teknologi dan software seperti Zoom dan Google Meet, pengajaran dan pembelajaran Bahasa Inggeris tidak terbatas di Malaysia sahaja.

Kami juga berurusan dengan ramai tenaga pengajar yang berada di Malaysia, tetapi boleh menyesuaikan zon waktu untuk bersama-sama dengan pelajar di serata pelusuk dunia.

Berikut adalah antara lokasi popular bagi tujuan belajar English dewasa di luar negara.

Singapore
Aljunied, Geylang, Ayer Rajah, Balestier, Bartley, Bishan, Marymount, Sin Ming, Bukit Timah, Kallang, Bendemeer, Geylang Bahru, Kallang Bahru, Kallang Basin, Kolam Ayer, Paya Lebar, Eunos, Bras Basah, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Bukit Chandu, Bukit Purmei, Tiong Bahru, Bukit Ho Swee, Bukit Merah Toa Payoh, Bedok, Changi, Joo Chiat, Katong, Kembangan, Pasir Ris, Elias, Lorong Halus, Loyang, Siglap, Tampines, Simei, Ubi, Kranji, Lentor, Lim Chu Kang, Sungei Gedong, Sembawag, Simpang, Sungei Kadut, Woodlands, Marsiling, Yishun, Ang Mo Kio, Kebun Baru, Teck Ghee, Bidadari, Hougang, Punggol, Seletar, Sengkang, Serangoon, Boon Lay, Bukit Batok, Bukit Gombak, Bukit Panjang, Fajar, Choa CHu Kang, Clementi, Tuas, Murai, Sarimbun
South Korea
Seoul
Middle East
United Arab Emirates (UAE): Dubai, Abu Dhabi; Arab Saudi: Riyadh, Madinah

Join Kelas Sekarang →

Berapa harga kelas belajar Bahasa Inggeris online ini?


Sebenarnya, segan juga kami untuk menetapkan harga sebab takut disalah erti. Walau bagaimanapun, untuk keseragaman dan memudahkan urusan pertanyaan, kami letak juga harga.

Pakej A
RM300
RM200 / sebulan
Kelas 1x seminggu
4x sebulan
Setiap sesi 45 minit
Personalized Learning
Belajar 1-to-1
Masa yang fleksibel
Guna Zoom / Google Meet
Lebih privasi
100% perhatian
Pakej B
RM500
RM 400 / sebulan
Kelas 2x seminggu
8x sebulan
Setiap sesi 45 minit
Personalized Learning
Belajar 1-to-1
Masa yang fleksibel
Guna Zoom / Google Meet
Lebih privasi
100% perhatian

Untuk pakej-pakej yang lain, sila hubungi kami. Untuk maklumat yang lebih terperinci, boleh rujuk harga kelas Bahasa Inggeris secara online.

Apa yang kami harapkan, sama-sama kita hargai segala titik peluh tenaga pengajar yang bersusah-payah mengajar, membetulkan dan memperbaiki perkataan, percakapan dan ayat kita.

Jika bersetuju dengan pakej dan harga seperti di atas, jemput isi borang untuk belajar English dewasa seperti di bawah: